SPOED? 24/7 BEREIKBAAR   team blauw: 06-10631464     team rood: 06-54383524

Vacature verloskundige

Verloskundige

flexibele inzet

Eva van Hoorn is al sinds 2007 een begrip in Hoorn en omstreken en dé praktijk voor echo en verloskunde. We bieden integrale eerstelijns zorg aan onze cliënten tijdens de zwangerschap, bevalling en in de eerste periode daarna. Begin 2021 zijn we naast de echoscopie en verloskunde gestart met Eva van Hoorn Kraamzorg.

Door nauw samen te werken bieden wij cliënten de beste zorg voor, tijdens en de na de geboorte. We werken hard, maar houden daarnaast ook van gezelligheid en zijn open naar elkaar, wat bijdraagt aan een prettige en open sfeer binnen ons team.

Per direct zijn wij op zoek naar jou, als verloskundige, om onze teams te komen versterken.

Wij zijn een praktijk met 2 verloskundige teams. Ieder team draagt zorg voor haar eigen zwangeren, barenden en kraamvrouwen. Op deze manier kunnen we toch echt de tijd nemen voor alle zwangeren en wordt onze zorg persoonlijker. Hierdoor is er altijd een collega waarmee je heel laagdrempelig kunt overleggen. In onze ogen leveren wij alle zorg onder 1 dak: verloskunde, echo, kraamzorg, anticonceptie en preconceptie. Wij worden elke dag ondersteund door enthousiaste assistentes. Wij werken met Onatal.

Werkdagen in overleg, alles is bespreekbaar! Er is voldoende werk 🙂

Wat vragen wij?

  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je bent nauwkeurig en nieuwsgierig
  • Je bent een teamplayer en kunt goed het overzicht bewaren

 Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie in een prettige werkomgeving
  • Spreekuur en dienst tarief conform KNOV richtlijn
  • Gezelligheid, openheid en ruimte om van elkaar te leren binnen ons professionele team
  • Laagdrempelig overleg met collega’s
  • Voldoende werkdagen

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en is jouw enthousiasme door het lezen van onze vacature alleen maar gegroeid? Mail dan je CV en motivatie naar: natascha@evavanhoorn.nl.  Graag ontvangen wij jouw reactie voor 10 augustus 2023. Uiterlijk een week hierna ontvang je een reactie van ons. 

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen via de mail (info@evavanhoorn.nl) of bellen (0229-217019) naar Eva van Hoorn en vragen naar Natascha Chandansingh. Bekijk onze website voor meer informatie.

VERLOSKUNDIGE beide teams