SPOED? 24/7 BEREIKBAAR   team blauw: 06-10631464     team rood: 06-54383524

anticonceptie-spiraal

Anticonceptie

Na de bevalling ga je weer nadenken over anticonceptie. Iedere vrouw is anders qua lichaam en heeft andere wensen met betrekking tot anticonceptie. Zodoende is het goed om te bespreken welke vormen van anticonceptie er beschikbaar zijn en welke vorm het beste bij jou past. We bespreken dit aan het einde van de kraamtijd en bij de nacontrole, 6 weken na de bevalling, wordt dit nogmaals besproken. Voor de verschillende soorten anticonceptie met hun werking en uitleg kan je hier klikken.

Heb je al nagedacht over anticonceptie en heeft een spiraal jouw voorkeur? Ook voor het plaatsen van een spiraal kan je bij Eva van Hoorn terecht!

Het
anti
conceptie
consult

Tijdens het anticonceptieconsult bespreken we welke vormen van anticonceptie beschikbaar zijn en welke vorm het beste bij jou/jullie past. Samen met jouw/jullie wensen, verwachtingen en eventuele medische indicaties, kun je een weloverwogen keuze maken.

Ben je bij ons onder controle geweest, dan valt dit anticonceptieconsult binnen onze zorg. Het gesprek vindt dan plaats tijdens de nacontrole, 6 weken na de bevalling.
Ben je niet bij ons bekend of wil je dit consult buiten een zwangerschap om, dan kan je ook een gesprek bij ons plannen. Je kunt hiervoor zelf een afspraak maken via 0229-217019. Er worden dan 30 minuten voor je gereserveerd. Bekijk hieronder de tarieven.