Echoscopie

ECHOSCOPIE

Met veel
passie en
enthousiasme
brengen wij
jullie kindje
in beeld

Meer dan welkom vanaf het prille begin…

Echocentrum Eva van Hoorn is een begrip in Hoorn en omstreken.

Wij maken alle echo onderzoeken voor de hele regio, ook als je onder verloskundige zorg bent bij een andere praktijk of voor een deel bij de gynaecoloog van het Dijklander Ziekenhuis.

Wij zijn een hecht team van 7 echoscopisten, met al heel wat jaren ervaring in de echoscopie, maar ook in de verloskunde.

Je kunt bij ons terecht voor alle echo onderzoeken in de zwangerschap. Ook voor het maken van een geslachtsbepalingsecho bij 15-16 weken zwangerschap of een 3D/4D echo ben je bij ons aan het goede adres.

Mocht je zwanger willen worden en doorloop je een vruchtbaarheidstraject ook dan kun je bij ons terecht voor follikel en/of endometriummetingen. De kosten daarvoor zijn 50 euro per echo.

Een echo op eigen verzoek kost 50 euro vóór 20 weken zwangerschap, bijvoorbeeld voor een geslachtsbepaling bij 15 weken, en 75 euro na 20 weken zwangerschap (ook met 3D/4D technieken mogelijk). Er kan per pin en contant betaald worden.  

Bij iedere echo krijg je uiteraard foto’s mee. Wij delen de leukste foto’s en korte filmpjes van alle echo onderzoeken ook kosteloos met jullie via een sms/app op je telefoon. Deze leuke beelden kunnen dan gelijk met vrienden en familie worden gedeeld.