Eva van Hoorn Kraamzorg

Waarom Eva van Hoorn kraamzorg?​

Bij Eva van Hoorn vinden wij een goede kraamverzorgende erg belangrijk en hebben daarom ons eigen team van kraamverzorgenden samengesteld, zodat jullie straks samen de beste start hebben. Wij vinden het belangrijk dat je straks terugkijkt op een fijn begin met jullie kindje!

Waarom
Eva van Hoorn
kraamzorg

Ervaren team kraamverzorgenden​​
Wat zijn wij trots op ons ervaren en veelzijdig team van kraamverzorgenden. Het zijn stuk voor stuk toppers waar wij al jarenlang mee samenwerken. Een mooi team van betrokken, enthousiaste en betrouwbare kraamverzorgenden. Wij proberen jouw kraamverzorgende zo goed mogelijk bij jouw wensen en gezinssituatie aan te laten sluiten. Tijdens het intakegesprek, deze vindt tijdens de zwangerschap plaats, kun je aangeven welke wensen en verwachtingen je hebt.
A
Werken als één team​​
De verloskundigen en kraamverzorgenden van Eva van Hoorn werken samen als één team. Doordat wij werken met een klein team kennen wij elkaar goed. We hebben korte lijntjes en de onderlinge samenwerking is goed. Wij hebben regelmatig overleg samen en volgen gezamenlijk trainingen, hierdoor zijn wij optimaal op elkaar ingespeeld.
Eén eigen kraamverzorgende voor de hele kraamweek​
Het is fijn als je één vertrouwd gezicht hebt tijdens de gehele kraamweek. Dit vinden wij ook erg belangrijk en streven hier dan ook naar. Mocht het onverhoopt toch niet mogelijk zijn, dan zorgen wij voor een goede overdracht.
Voor het hele gezin​
De kraamverzorgende zorgt niet alleen voor moeder en kind, maar ook voor de andere leden van het gezin. Er is aandacht voor iedereen, het moet voor iedereen een feestje zijn dat er een kindje is geboren!
A