EvavanHoorn_KraamverzorgerinBeeld_Lotte_06102021_MakingMemoriesFotografie_ZwartWit-17

vacature kraamverzorgende

Bij Eva van Hoorn vinden wij een goede kraamverzorgende erg belangrijk. Wij hebben daarom een ervaren en veelzijdig team van 30 kraamverzorgenden. Bij Eva van Hoorn werk je in een team waar je je collega’s kent en waar je samenwerkt met een vaste groep verloskundigen.

  • Vind je het belangrijk om goede zorg te geven aan een moeder, kind en gezin en vind je het prettig om korte lijntjes te hebben met de verloskundigen? Dan is Eva van Hoorn de plek voor jou.
  • Als kraamverzorgenden bij Eva van Hoorn ben je KCKZ gecertificeerd. Alle trainingen en opleidingen hiervoor worden voor je verzorgd en vergoed. Je doet deze samen met je collega’s en sommige trainingen volg je ook samen met de verloskundigen.
  • Jaarlijks hebben we een aantal werkoverleggen waar we samen bespreken wat er speelt en waar de input van de kraamverzorgenden belangrijk is. Naast deze werkoverleggen, hebben we een kerstborrel, teamuitje en jaarlijkse EVA dag. Op deze dag komen we met heel Eva van Hoorn samen (verloskundigen, echoscopisten, assistenten en natuurlijk kraamverzorgenden) en doen we samen leuke activiteiten.


Ben jij (bijna) in het bezit van een diploma kraamverzorgende? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar kraamverzorgenden met uren op contract van minimaal 1 zorg per maand tot maximaal 130 uur per maand (32 uur per week).

Stuur een mailtje naar kraamzorg@evavanhoorn.nl

Als je meer wilt weten kun je altijd bellen naar de praktijk en vragen naar Jeanet Hania, onze kraamzorg manager. Of loop even binnen bij onze praktijk! Ook onze verloskundigen vertellen graag meer over hoe het is om te werken bij Eva van Hoorn.