Uren Kraamzorg

Kwaliteit

Bij Eva van Hoorn ben je welkom vanaf het vruchtbare begin. Wij staan voor persoonlijke en kwalitatieve zorg op maat voor jou en je gezin. Goede zorg staat voorop tijdens je zwangerschap, de echo’s en in de kraamweek. Als praktijk heeft Eva van Hoorn al meer dan 30 jaar ervaring en daarmee heel veel ervaring in huis. Hierdoor hebben we ook een goede samenwerking opgebouwd met andere zorgverleners in de regio. Naast de jaren ervaring is het ook heel belangrijk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen op het gebied van zorg. Om een hoge kwaliteitsstandaard van zorg te behouden voldoen we daarom aan veel verschillende eisen en keurmerken. Belangrijke punten van kwaliteit voor de verloskunde, echoscopie en kraamzorg lees je hieronder. 

Verloskunde

Al onze verloskundigen staan geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit betekent dat zij werken volgens de beroepsnormen voor de verloskunde en veel tijd investeren in het onderhouden en ontwikkelen van hun kennis rondom het vak.

Echoscopie

Bij Eva van Hoorn maken wij alle echo onderzoeken voor de hele regio, ook als je onder verloskundige zorg bent bij een andere praktijk of voor een deel bij de gynaecoloog van het Dijklander Ziekenhuis. Onze echoscopisten zijn namelijk opgeleid en gecertificeerd om alle soorten echo’s te maken. Ook staan zij  geregistreerd bij de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN).

Kraamzorg

Tijdens de kraamweek komt de kraamverzorgende bij jullie langs. Al onze kraamverzorgende zijn KCKZ-gecertificeerd. Dit houdt in dat hun kennis altijd voldoet aan de nationale normen die gesteld worden door het Kennis Centrum Kraamzorg. Jaarlijks volgen de kraamverzorgenden meerdere scholingen om hun kennis up-to-date te houden.