EvavanHoorn_BinnenstadHoorn_MakingMemoriesFotografie_ZwartWit-8

DE PRAKTIJK

Eva van Hoorn is sinds 2007 dé verloskundigenpraktijk van Hoorn en omstreken. Eva van Hoorn is een fusie van twee bestaande verloskundigenpraktijken: ‘De Koepoortsweg’  en ‘De Drieboomlaan’ en Echocentrum ‘West Friesland’. Onze praktijk heeft al ruim 30 jaar ervaring en is daarom dé plek voor ervaren en betrouwbare zorg.

 

Werkgebied

Eva van Hoorn verleent zorg in de regio Hoorn: 
Hoorn, Zwaag, Bangert en Oosterpolder, Blokker, Oosterblokker, Berkhout, Scharwoude,
Nibbixwoud, Wognum, Zwaagdijk-West en Schellinkhout. Als je twijfelt of je tot ons gebied
behoort, bel ons dan gerust.

Hoe
werken
wij?

Met jouw eigen team van verloskundigen en echoscopisten leveren we persoonlijke zorg op maat. Iedereen beleeft zwanger zijn en de geboorte van een kindje op zijn eigen manier. Wij vinden het belangrijk om je tijdens deze periode daarom beter te leren kennen, zodat onze begeleiding zo goed mogelijk past bij jouw wensen.
Bij Eva van Hoorn kun je terecht voor alle echo’s die nodig zijn tijdens de zwangerschap. Ook als je behoefte hebt aan een extra echo of als er medische echo’s nodig zijn kun je bij je eigen echoscopisten terecht.

Jouw verloskundige begeleidt jouw tijdens een bevalling thuis of op eigen wens in het Dijklander Ziekenhuis. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. Door de nauwe samenwerking met het Dijklander Ziekenhuis streven wij naar een soepele overdracht als er een medische reden ontstaat tijdens de zwangerschap, bevalling of kraamperiode.

Na de bevalling begeleiden wij je tijdens de kraamperiode met jouw kindje. Wij werken met ons eigen ervaren en enthousiaste team van kraamverzorgenden die deze periode extra speciaal maken. 

Voel je welkom bij Eva van Hoorn, wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de verloskundigenechoscopisten en kraamverzorgenden?

PRAKTIJKINFORMATIE

Op onze mooie praktijk op de Maelsonstraat 9 in Hoorn bieden wij alle zorg onder één dak. Hier kom je langs voor de zwangerschapscontroles, de echo’s tijdens de zwangerschap en kun je je aanmelden voor onze kraamzorg. 

Wanneer je belt naar de praktijk staat de assistente je als eerste te woord.  Zij maakt afspraken voor de echo’s en de verloskundige controles.  Wanneer je belt en de verloskundige wilt spreken, zal de assistente vragen naar de reden van jouw contact. Ze is daartoe opgeleid, beschikt over veel ervaring en doet dit om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van jouw eventuele klachten. Veel vragen kan zij zelf beantwoorden, waaronder ook de uitslagen van het bloedonderzoek.

Ook werken wij vanuit deze locatie samen met de klinische verloskundigen en gynaecologen van het Dijklander Ziekenhuis. Door samen vanuit één locatie te werken, hebben wij laagdrempelig overleg wanneer dit nodig is tijdens de zwangerschap. Ook hebben wij een fijne samenwerking op de praktijk met diëtisten, lacatatiekundige en een vrouwencoach/psycholoog mocht hier behoefte aan zijn.

Klachten?

Wij hopen dat je het contact met ons als prettig ervaart en tevreden bent over de geleverde zorg voor- en tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna. Mocht iets niet naar wens verlopen horen wij dat graag en leren wij daar graag van. Op onze pagina ‘Klachtenbeleid’ vind je hier meer informatie over. 

Als praktijk vinden wij het belangrijk om verloskundigen, echoscopisten en kraamverzorgenden in opleiding de mogelijkheid te bieden om bij ons mee te lopen. Zij kijken mee tijdens het spreekuur, gaan mee naar bevallingen & kraamvisites en lopen mee met een ervaren kraamverzorgende in de kraamweek. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag van je.