Let op: wij vragen € 100,- borg (contant)!

Kolfverhuur

Vanaf heden is het mogelijk om bij Eva van Hoorn een elektrische opstartkolf te huren, ook als je geen cliënt bij Eva van Hoorn Kraamzorg bent. Wij verhuren de Medela Symphony, dubbele elektrische kolf. De Medela Symphony kolf is heel geschikt om de borstvoeding op gang te brengen of om de productie van de borstvoeding te verhogen gedurende de eerste 2 weken na de bevalling. Dit is de periode dat door middel van stimulatie van de borsten genoeg melk aangemaakt gaat worden om de baby voldoende te voeden. Medela Symphony

De indicaties om deze kolf te gaan gebruiken zijn onder andere:

De afgekolfde moedermelk wordt gebruikt als hoofdvoeding voor de baby of om de baby bijvoeding te geven. Tijdens de kraamweek kan de kraamverzorgende je ondersteunen bij het kolven. Soms is het nodig om een lactatiekundige in te schakelen.

LET OP: Gebruik een goed passend borstschild, kolven mag geen pijn doen. De kraamverzorgende / lactatiekundige kan je helpen met de keuze van de maat borstschild.

Huurvoorwaarden: 


Borstkolf huren? 

Wil je deze kolf huren? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur naar telefoonnummer 0229-217019. Onze assistentes zullen je dan verder helpen.
Het ophalen en retourneren kan ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur.

Ben je cliënt bij Eva van Hoorn Kraamzorg? Dan kun je de kolf in je kraamweek via jouw kraamverzorgende huren.