Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 6

Ontwikkeling week 6

De ontwikkeling van jullie kindje blijft in een razend tempo doorgaan. Er groeien nu kleine stompjes die straks de ledematen gaan vormen. Maar de grootste ontwikkeling in week 6 is je baby’s hoofdje.

(meer…)

En jij wordt vader!

Grote veranderingen 

Je gaat een bijzondere tijd tegemoet, want je wordt vader! Maar hoe ga je om met de stemmingswisselingen, ochtendmisselijkheid en eetbuien van je partner?

(meer…)

Bloedverlies tijdens de eerste 12 weken

Bloedverlies geeft altijd onzekerheid en natuurlijk ben je daardoor ongerust. Er zijn verschillende oorzaken voor bloedverlies maar heel vaak kunnen we die niet zo aanwijzen.
1 op de 10 zwangerschappen geeft in de 1e 12 weken bloedverlies, 50 % daarvan heeft geen gevolgen voor de zwangerschap, de andere 50 % zal in een miskraam eindigen.

(meer…)

Eva van Hoorn Centrum voor verloskunde en echoscopie

Sinds april 2015 zijn het Centrum voor verloskunde en echoscopie Eva van Hoorn en de polikliniek Verloskunde van het Westfriesgasthuis samen gaan wonen in ons gezamenlijke pand op de Maelsonstraat 9. Door deze samenwerking kunnen we als verloskundigen, gynaecologen en echoscopisten samen op één locatie verloskundige zorg bieden.  (meer…)

<< Week 5
Week 7 >>

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute