Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 42

Ontwikkeling week 42

Waar blijft die ooijevaar nou?

Als je baby er nog niet is, heb je nu toch echt wel genoeg van die buik. Je bent natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar je kind. Hoe zal hij eruitzien, hoe zal het eerste geluid klinken? Het kan ook best dat je je zorgen begint te maken, want misschien zit een spontane (thuis)bevalling er niet meer in.

(meer…)

Inleiden

Als je overtijd bent, dan kan je worden ingeleid (de bevalling wordt dan kunstmatig opgewekt). Je kan worden ingeleid als je langer zwanger bent dan 41 weken of als het niet goed gaat met jou of je baby. Je verloskundige verwijst je dan door naar het verloskundig team in het ziekenhuis waar een gynaecoloog en verloskundige deel van uit maken om je te laten inleiden.

(meer…)

Serotiniteit

Op basis van de termijnecho is je vermoedelijke bevaldatum vastgesteld. Slechts 5% van de vrouwen bevalt ook écht op die datum. Wanneer je gezond bent, mag je bevallen tussen de 37 en 42 weken zwangerschap. Na die 42 weken ben je over tijd.

(meer…)

Op bezoek bij Eva

Vaak is de laatste controle bij Eva een paar dagen voor de 42 weken. Tijdens deze controle horen we hoe het met je gaat, of je kindje nog goed beweegt en of je nog vragen en/of klachten hebt gekregen. Het einde van de zwangerschap is in zicht!

(meer…)

<< Week 41

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute