Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 41

Ontwikkeling week 41

De uitgerekende datum is verstreken en er is niets gebeurd. Wist je dat ongeveer de helft van alle vrouwen na de uitgerekende datum bevalt? Met 41 weken zwangerschap ben je dus nog geen uitzondering. Het is echter ook niet vreemd dat je ongeduldig en nieuwsgierig begint te worden of inmiddels al bent!

(meer…)

Helpt ananas nou echt?

Dat je nu wel heel ongeduldig wordt, is goed te begrijpen. Inmiddels ben je die dikke buik waarschijnlijk wel goed zat. Maar vooral word je nu heel nieuwsgierig naar je kind. Hoe zal hij of zij eruit zien? Hoe zal het eerste geluidje klinken?

(meer…)

Strippen

De verloskundige kan je ‘strippen’ om de kans op bevallen te vergroten. Eerst voelt ze via inwendig onderzoek of de baarmoedermond al soepel en is en of er al ontsluiting is. Als dat het geval is dan kan je gestript worden. Bij het strippen woelt de verloskundige haar vingers de vliezen van de baarmoedermond los.

(meer…)

Op controle bij Eva

Ook deze week kom je weer op controle bij Eva. Graag willen we horen hoe het met je gaat en of je nog vragen en/of klachten hebt ervaren afgelopen week. Veel zwangeren zitten samen met haar partner echt wel een beetje te ‘wachten’ op de bevalling.

(meer…)

<< Week 40
Week 42 >>

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute