Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 40

Ontwikkeling week 40

Je baby is nu écht helemaal af en waarschijnlijk zijn jullie er ook wel klaar voor. Ga niet zitten wachten, want maar één op de twintig baby’s wordt op de uitgerekende dag geboren. Het is trouwens de baby die bepaalt wanneer de bevalling begint: hij scheidt het stesshormoon cortisol af.

(meer…)

In bad met Eva

Bevallen in water heeft veel voordelen. Water zorgt voor meer ontspanning en bewegingsvrijheid, waardoor de weeën beter op te vangen zijn. Je bent hierdoor meer ontspannen en maakt hierdoor meer endorfines aan. Bevallingen in bad verlopen hierdoor meestal soepeler en er is minder kans op inscheuren.

(meer…)

De uitgerekende datum!

In deze week valt de uitgerekende datum. Die dag heeft altijd iets magisch en je hebt de neiging om die dag extra alert te zijn op elk pijntje dat je voelt. Vanaf deze dag kun je nog gewoon doorgaan met de dingen die je deed.

(meer…)

Op bezoek bij Eva

Je komt deze week weer op controle bij Eva. Je bent echt hoogzwanger! Vaak ben je nu ook echt klaar om te gaan bevallen, je hebt al zo lang naar deze datum toegeleefd.

(meer…)

<< Week 39
Week 41 >>

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute