Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 39

Ontwikkeling week 39

Om de baby zit de vruchtzak met ongeveer een liter vruchtwater, dat om de twee uur ververst wordt. Als de vliezen breken, is je baby niet meer beschermd tegen infecties. Je moet dan binnen 24 tot 48 uur goede weeën hebben. Duurt het langer, dan moet je naar het ziekenhuis om te worden ingeleid, omdat het risico te groot is dat de baby een infectie oploopt.

(meer…)

Geboorteaangifte doen

Als je baby geboren is, moet de wettelijke vader of degene die je kind erkend heeft, hem of haar binnen drie werkdagen aangeven. De geboortedag zelf telt niet mee voor de aangiftetermijn. De aangifte dient te gebeuren bij de Burgerlijke Stand in de geboorteplaats. Dat hoeft dus niet per se je eigen woonplaats te zijn.

(meer…)

Keizersnede

Bij een keizersnede wordt je kindje met een operatie via de buikwand wordt geboren. Er zijn diverse medische redenen voor een keizersnede. De keizersnede wordt ook wel sectio genoemd.

(meer…)

Op bezoek bij Eva

Ook deze week zien wij je graag weer op de praktijk. Je kunt nu elk moment bevallen, maar het kan ook nog drie weken duren. Een spannende en bijzondere periode.

(meer…)

<< Week 38
Week 40 >>

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute