Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 28

Ontwikkeling week 28

Met de week kan je baby meer. Twee weken terug gingen zijn ogen open en nu kan hij al echt knipperen. Ook zijn gezichtsvermogen blijft zich ontwikkelen, net als miljarden neuronen in zijn hersenen. Ondertussen worden zijn spieren en botten steeds sterker, terwijl hieromheen extra vet komt te zitten.

(meer…)

Voorlichtingsavonden bij Eva

Elke twee weken zijn er bij Eva van Hoorn voorlichtingsavonden over bevallen en borstvoeding. De voorlichtingsavonden zijn gratis en leuk om samen met je partner te bezoeken.

(meer…)

Intake kraamzorg

Rond deze periode zal het kraamzorgbureau waar jij je hebt aangemeld een intake doen. Dit gesprek vind meestal thuis plaats.

(meer…)

Leven voelen

Vanaf 16-20 weken zwangerschap kun je je baby meestal voelen bewegen. De bewegingen zijn in het begin nog heel zwak maar worden sterker naarmate de baby groeit. ‘Leven voelen’ wordt dit ook wel genoemd. Het is leuk en belangrijk de bewegingen van je baby te leren kennen. Zo merk je snel genoeg wanneer er iets verandert en wanneer je contact moet opnemen met je verloskundige.

(meer…)

<< Week 27
Week 29 >>

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute