Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 26

Ontwikkeling week 26

Iedere week wordt de bewoner van je baarmoeder groter en sterker. Jij voelt hem al een tijdje bewegen, maar nu kan je zijn schoppen ook goed aan de buitenkant van je buik voelen. Dit is fijn voor je partner, omdat hij op deze manier ook contact heeft met jullie baby. Misschien zien jullie de kleine zelfs al door je buik heen bewegen?

(meer…)

Borstvoeding geven als je werkt

Wil je als je weer aan het werk gaat, borstvoeding blijven geven? Bespreek dit dan op tijd met je werkgever. Je mag namelijk de eerste negen levensmaanden van je baby kolven en/of voeden ‘in de baas zijn tijd’. In totaal mag je hier een kwart van je werktijd voor gebruiken.

(meer…)

Kinderkamer inrichten

Wanneer moet de babykamer af zijn?

Allereerst: een pasgeboren baby heeft nog niet per se een eigen kamer nodig. Het kindje kan prima een paar maanden bij jullie op de kamer slapen. Misschien vind je het prettig en veilig idee om je kind ’s nachts zo dicht bij je te hebben en het ook is ook handig als je nog nachtvoedingen moet geven.

(meer…)

Lekkende borsten?

Merk je dat er al melk uit je borsten komt? Dat kan. Je borsten bereiden zich ook uit zichzelf voor op de borstvoeding en dat heeft tot gevolg dat er af en toe een beetje voormelk of colostrum (een geelachtige transparante vloeistof) uit je tepels kan komen.

(meer…)

<< Week 25
Week 27 >>

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute