Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 22

Ontwikkeling week 22

De zintuigen van je baby gaan steeds beter werken. Hij hoort je hart kloppen en het bloed door je lichaam suizen. Heb je een hond die regelmatig blaft? Dan kan je baby dit net als andere harde geluiden horen. Dit is niet erg aangezien hij op deze manier ook gewend raakt aan het blaffen.

(meer…)

Op bezoek bij Eva

Rond deze week kom je weer langs bij de verloskundige. Tijdens dit bezoek voeren we de controles bij je uit en bespreken we de 20 weken echo samen met jullie.

(meer…)

Je buik wordt groter 

Je gaat steeds meer zien dat je zwanger bent, want je buik wordt vanaf nu echt wat groter. Ook voor de buitenwereld is het steeds meer zichtbaar. Bij iedere vrouw groeit de buik anders en dit kan ook per zwangerschap verschillen.

(meer…)

Hoeveel mag ik aankomen?

Het lijkt wel of je een ander lichaam hebt als je zwanger bent. Je borsten worden groter, je buik zet al vroeg in de zwangerschap op (vooral ‘s avonds) en door al die veranderingen kan je zelfs af en toe uit evenwicht raken. (meer…)

<< Week 21
Week 23 >>

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute