Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 18

Ontwikkeling week 18

Heb je zijn eerste schopje al gevoeld? Dat kan vanaf nu zeker een keer gebeuren! Maar wees niet ongerust als het niet gebeurt. Sommige moeders voelen hun kindje pas bij 22 weken voor het eerst. Je zult hem nog niet elke dag voelen. Hij of zij moet daar wat sterker voor worden.

(meer…)

Infecties en kinderziektes

Een aantal infectieziekten vormt een specifiek risico voor de zwangere vrouw, het ongeboren kind of de pasgeborene. Een paar eenvoudige leefregels helpen om infecties te voorkomen. Infectieziekten worden veroorzaakt door een bacterie, virus, parasiet of schimmel.

(meer…)

Zwangerschapssuiker

Zwangerschapssuiker overkomt 3% van de zwangere vrouwen. Moet je vaak plassen? Heb je veel dorst en groeit je buik wel erg hard? Dan is er een kans dat je zwangerschapsdiabetes hebt.

(meer…)

Zwangerschapscursussen

Van je verloskundige krijg je veel informatie over je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Toch is het vaak erg leuk en leerzaam om een zwangerschapscursus te volgen.

(meer…)

<< Week 17
Week 19 >>

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute