Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 17

Ontwikkeling week 17

Jij bent niet de enige die in deze periode aankomt, ook bij de baby vliegen de grammen eraan. Vanaf nu zal bij het kindje het lichaamsvet ophopen tot het eind van de zwangerschap. Dit betekent het einde van zijn ingevallen kopje en het begin van een schattige knuffelbaby.

(meer…)

Structureel Echoscopisch Onderzoek (SEO)

De 20 weken echo is een medische echo bedoeld om te kijken of je baby geen afwijkingen heeft. Met behulp van de echo kunnen veel aandoeningen die goed zichtbaar zijn (meer…)

Geavanceerd Utrageluid Onderzoek (GUO)

Een uitgebreid (geavanceerd) echoscopisch onderzoek wordt gedaan als:

  • Als het kindje een verhoogd risico heeft op een afwijking die je met de echo goed kunt opsporen. Dit is vaak al bekend bij het eerste gesprek (intake) bij je verloskundige. Er is dan sprake van een erfelijke afwijking in de familie van jullie. De verloskundige zal je dan verwijzen voor een GUO. (meer…)
Meerlingen

Van elke 1000 zwangerschappen in Nederland zijn er ongeveer 15 een tweelingzwangerschap. Een drieling of meer is erg zeldzaam. Een zwangerschap van meer dan één kind is voor de aanstaande ouders meestal een verrassing en soms brengt een meerlingzwangerschap naast blijdschap ook extra vragen en/of zorgen met zich mee.

(meer…)

<< Week 16
Week 18 >>

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute