Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Week 13

Ontwikkeling week 13

Tot deze week groeiden alle baby’s ongeveer even snel, vanaf nu gaat iedere foetus op zijn eigen tempo verder. De darmen die eerst in een holte in de navelstreng groeiden verhuizen naar de buik.

(meer…)

Sport en zwangerschap

Sporten in je zwangerschap? Doen! Sporten is gezond en zorgt voor een goede conditie in je zwangerschap wat gunstig is als je gaat bevallen. Een goede conditie zorgt ervoor dat je je mentaal goed en sterk voelt en dat je sneller kan herstellen na de bevalling.

(meer…)

Erkennen en naamgeven

Als je niet getrouwd bent, kan de vader het kind erkennen door het vaderschap te laten registreren bij de Burgerlijke Stand in het stadhuis. Door middel van erkenning krijgt de andere ouder ook het juridische (of wettelijke) ouderschap. Op dit moment kan je ook kiezen welke achternaam het kind bij de geboorte gaat krijgen.

(meer…)

Kraamzorg regelen

Verloskundigen en kraamverzorgenden werken nauw samen. Zonder elkaar kunnen wij geen optimale zorg verlenen. De kraamverzorgende assisteert de verloskundige bij de bevalling, thuis of in het ziekenhuis.

(meer…)

<< Week 12
Week 14 >>

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute