Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

In bad bevallen

Bevallen in water heeft veel voordelen. Water zorgt voor meer ontspanning en bewegingsvrijheid, waardoor de wee├źn beter op te vangen zijn. Je bent hierdoor meer ontspannen en maakt hierdoor meer endorfines aan. Bevallingen in bad verlopen hierdoor meestal soepeler en er is minder kans op inscheuren. Voor je kindje is de overgang van het vruchtwater in de baarmoeder naar het warme water meer ontspannen en heeft hierdoor vaak een rustigere start.

Wij merken dat er steeds meer vraag is naar bevallen in bad. Eva heeft daarom drie eigen bevalbaden beschikbaar, welke je kunt huren om thuis in bad te bevallen. Mocht je interesse hebben, bespreek dit dan met ons!

Naast de mogelijkheid om een bad bij ons te huren voor thuis kun je er ook voor kiezen om in het ziekenhuis in bad te bevallen. Deze baden zijn beschikbaar gesteld voor zwangere vrouwen die met hun eigen verloskundige in het ziekenhuis komen bevallen. Dit betekend dat als je zwangerschap onder zorg komt van het ziekenhuis, dan is het helaas niet mogelijk om in bad te bevallen.
Daarnaast is het belangrijk om te weten dat we geen bad kunnen reserveren. Je hebt dus geen garantie dat er een bad beschikbaar is op het moment dat je gaat bevallen. Als je gebruik wilt maken van het bad, lees dan van te voren hier de folder door van het ziekenhuis.

bad WFG

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute