Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Even voorstellen...

Linda van Dam

Waar ben je zelf geboren?

Ik ben zelf in Nieuwkoop geboren, bij een redelijke vlotte thuis bevalling.

Heb je kinderen? Zo ja hoeveel?

Wij hebben 1 kindje.

Waar ben je bevallen?

Ik ben bevallen in het ziekenhuis, omdat onze kleine dame een beetje eigenwijs was en met haar billen eerst geboren wilde worden. Als het ons gegund is zou ik ook nog een keer thuis willen bevallen, of in ieder geval thuis willen starten

Waar en wanneer ben je afgestudeerd?

Ik ben in 2010 in Amsterdam afgestudeerd.

Waarom ben je verloskundige geworden?

Als jongste van de nichtjes en neefjes waren er met regelmaat zwangeren in de familie, daar was ik gefascineerd door. Ook vond ik het programma als de bevalling en de kraamkliniek ontzettend leuk, toen wist ik het: ik zou verloskundige worden.

Wat is volgens jou de kracht van Eva van Hoorn?

De kracht van Eva is vind ik de diversiteit die wij binnen ons team hebben, waardoor er heel veel kennis en kunde in huis is.

Waar word je blij van? In je werk en daarbuiten?

Ik word blij van mijn werk als in in de holst van de nacht naar huis rij, in de wetenschap dat er net iets heel moois is gebeurd. Ik heb zojuist een prachtig kindje geboren zien worden, maar ook krachtige ouders geboren zien worden. En de rest van de wereld die weet eigenlijk nog van niets.

Buiten mijn werk wordt ik vooral blij van geluksmometjes met de mensen om mij heen. En tegenwoordig staan de knuffels met en (nu nog) tandeloze lachjes van onze dochter heel hoog op deze lijst.

Wat doe je het liefst als je vrij bent?

Natuurlijk knuffelen met onze kleine meid! En heel veel leuke dingen doen met familie en vrienden. Daarbij hoef ik mij noot te vervelen op de vrije momenten, want ik ben ook graag creatief bezig.

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute