Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media

Het anticonceptieconsult

Tijdens het anticonceptieconsult bespreken we welke vormen van anticonceptie beschikbaar zijn en welke vorm het beste bij jou/jullie past. Samen met jouw/jullie wensen, verwachtingen en eventuele medische indicaties, kun je een weloverwogen keuze maken.

Ben je bij ons onder controle geweest, dan valt dit anticonceptieconsult binnen onze zorg. Het gesprek vind dan plaats tijdens de nacontrole 6 weken na de bevalling.
Ben je niet bij ons bekend of wil je dit consult buiten een zwangerschap om, dan kan je ook een gesprek bij ons plannen.
Je kunt hiervoor zelf een afspraak maken via 0229-217019. Er worden dan 30 minuten voor je gereserveerd.

Bij gezonde vrouwen met een ongecompliceerde medische voorgeschiedenis kunnen wij een recept voor het hormoonvrije spiraaltje (T-Safe) en het hormoonhoudende spiraaltje (Mirena) voorschrijven en indien gewenst ook plaatsen. Mocht je besluiten een spiraaltje te laten plaatsen, dan bespreken we ook het afnemen van een mogelijke SOA (seksueel overdraagbare aandoening) test. Het is namelijk belangrijk om vóór de plaatsing van een spiraaltje een SOA uit te sluiten.

Weet de weken

Eva van Hoorn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.

Samenwerking met het Westfriesgasthuis

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute