Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
10 jul
2018

Vakantie!

Heerlijk, het is vakantie tijd! Maar waar moet je op letten?

Neem altijd je papieren mee op vakantie! Zorg voor voldoende vers drink water en kijk uit met de zon. Zomaar wat adviezen… Kijk eens op deze website voor een mooie folder met uitgebreidere informatie: https://www.ggdhollandsnoorden.nl/reizen/zwanger-op-reis.aspx 

Voor de ‘verre reizen’ types: Denk om het ZIKA virus! Kijk eens op de website van het RIVM:
https://www.rivm.nl/Onderwerpen/Z/Zikavirus

En dan nog een laatste onderwerp: de Fit-to-fly verklaring! Hier worden wij veel om gevraagd. Deze mogen wij helaas niet meegeven. Hetgeen wat wij wél meegeven is een zwangerschapsverklaring in het Engels, waar op staat wanneer je uitgerekend bent. Wij kunnen daarnaast verklaren dat er geen bepaalde medische belemmeringen of complicaties zijn.

De verklaring is overigens geen garantie dat je ook daadwerkelijk zou kunnen vliegen, uiteindelijk bepaalt toch de vliegtuigmaatschappij dat. De verklaring geeft ook geen garantie dat er niets kan gebeuren tijdens de vlucht of tijdens je vakantie. Zorg daarom altijd dat je goed voorbereid bent: zoek op je vakantiebestemming vast het adres van een arts, ziekenhuis en apotheek op.Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute