Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
24 feb 2017

Centrum voor Geboortezorg

In verwachting? Een nieuwe fase in je leven breekt aan. Een tijd waarin je zo optimaal mogelijk wilt genieten van alle bijzondere momenten. Laat je dan ook omringen door de best mogelijke zorg.  In het Centrum voor Geboortezorg in Hoorn is alle expertise aanwezig om je volledig te kunnen begeleiden tijdens je zwangerschap en de bevalling, en in de periode direct daarna. Hier werkt Eva van Hoorn nauw samen met het WFG. Verloskundigen , gynaecologen, klinisch verloskundigen , echoscopisten en assistentes zijn werkzaam in de praktijk aan de maelsonstraat 9. In de kliniek werken we ook nog samen met de kinderartsen en verpleegkundigen en kraamverzorgsters.Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute