Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
17 feb
2017

Ontwikkeling week 39

Om de baby zit de vruchtzak met ongeveer een liter vruchtwater, dat om de twee uur ververst wordt. Als de vliezen breken, is je baby niet meer beschermd tegen infecties. Je moet dan binnen 24 tot 48 uur goede weeën hebben. Duurt het langer, dan moet je naar het ziekenhuis om te worden ingeleid, omdat het risico te groot is dat de baby een infectie oploopt.


Je hoeft trouwens nog niet definitief gekozen te hebben of je thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen. Die beslissing mag je ook pas maken als je echt weeën hebt, dan kun je het beste beoordelen waar je je het lekkerst voelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute