Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
06 okt
2016

Op controle bij Eva

Ook deze week kom je weer op controle bij Eva. Graag willen we horen hoe het met je gaat en of je nog vragen en/of klachten hebt ervaren afgelopen week. Veel zwangeren zitten samen met haar partner echt wel een beetje te ‘wachten’ op de bevalling.

Probeer zo veel mogelijk afleiding te zoeken in deze periode, maar neem ook voldoende rust als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze controle doen we de gebruikelijke controles, maar bespreken we ook de mogelijke opties.

Als de controles goed zijn en je voelt je kindje goed bewegen is het veilig om tot 42 weken de bevalling af te wachten. Wel is het mogelijk om eventueel inwendig onderzoek te doen tijdens deze controle en als je al wat ontsluiting hebt kan strippen worden overwogen. Ook bespreken we tijdens de controle wanneer we de controle bij de gynaecoloog inplannen. Tijdens de controle bij de gynaecoloog wordt samen overlegd wanneer het inleiden van de bevalling mogelijk is.

Na deze controle kom je al na een paar dagen opnieuw langs bij Eva voor een extra controle en kan eventueel nog eens inwendig onderzoek gedaan worden om te beoordelen of strippen mogelijk is.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute