Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
06 okt
2016

Op bezoek bij Eva

Rond deze week kom je weer langs bij de verloskundige. Tijdens dit bezoek voeren we de controles bij je uit en bespreken we de 20 weken echo samen met jullie.

Mochten er bijzonderheden op de echo zijn dan heeft de echoscopiste hierover vaak al contact gehad met de verloskundige. Als je een verhoogd risico hebt op zwangerschapsdiabetes krijg je tijdens deze controle alvast het labformulier mee om tussen 24 en 28 weken zwangerschap naar het Westfriesgasthuis te gaan voor de OGTT (suikertest). Graag willen wij ook weten welk kraambureau jullie hebben uitgekozen, zodat wij weten welk kraambureau wij mogen bellen als je gaat bevallen. De verloskundige geeft informatie welke klachten kunnen horen bij een hoge bloeddruk of zwangerschapsvergiftiging, zodat je weet wanneer je ons moet bellen bij klachten.

Daarnaast doen we de reguliere controle: we meten de bloeddruk, zullen je gewicht noteren, voelen aan je buik en luisteren naar het hartje van de baby. Natuurlijk heb je ook de tijd om je vragen te stellen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute