Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
06 okt
2016

Op bezoek bij Eva

Rond 27 weken kom je weer bij ons langs op controle. We horen graag hoe het met je gaat, misschien merk je wel dat de zwangerschap wat zwaarder voor je wordt. We meten je bloeddruk, je gewicht en meten de groei van je kindje nu ook door je buik met een centimeter op te meten.

Als je een Rhesus-negatieve bloedgroep hebt, zullen we bloed bij te afnemen tijdens deze controle. Het pakketje met bloed mag je na de controle zelf in de brievenbus doen, zodat het onderzocht kan worden. Soms combineren we de OGTT (suikertest) en bloedafname bij Rhesus-negatieve bloedgroep en wordt dit samen op het laboratorium afgenomen.

Als je interesse hebt krijg je de folder voor de voorlichtingsavonden over bevallen en borstvoeding bij Eva mee. Misschien is het leuk om samen met je partner of vriendin één van de gratis voorlichtingsavonden bij te wonen?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute