Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
06 okt
2016

Ontwikkeling week 22

De zintuigen van je baby gaan steeds beter werken. Hij hoort je hart kloppen en het bloed door je lichaam suizen. Heb je een hond die regelmatig blaft? Dan kan je baby dit net als andere harde geluiden horen. Dit is niet erg aangezien hij op deze manier ook gewend raakt aan het blaffen.

Na de geboorte zal je baby hierdoor waarschijnlijk minder snel schrikken als je hond om aandacht vraagt. Luister je nu veel naar bepaalde muziek, dan kan het afspelen hiervan je straks helpen bij het rustig krijgen van je baby. Kies dus zorgvuldig je muziek uit deze periode, je kan er wel eens langer naar moeten luisteren dan je denkt.
Met zijn handen begint hij zijn nu nog kleine wereld te ontdekken. Hij houdt de navelstreng vast en voelt aan zijn gezicht. Ook licht en donker kan hij steeds beter onderscheiden. Aangezien het vruchtwater een beetje de smaak aanneemt van wat jij hebt gegeten, proeft hij dit bij het inslikken ervan.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute