Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
06 okt
2016

Kraambezoek

Denk alvast na aan wie je het eerst je baby wil laten zien. Wil je graag dat jullie familie meteen naast je kraambed staat of dat je hartsvriendin langskomt? Of wil je eerst met z’n tweeën (en de andere kinderen) genieten van de baby? Wanneer wil je de geboortekaartjes versturen?

Als er een baby geboren is, kun je rekenen op veel bezoek. De één vindt dat prettig, de ander wordt er gek van. Misschien wil je het bezoek verspreid langs laten komen op vaste tijden. Veel mensen geven op het geboortekaartje aan dat ze bezoek leuk vinden, maar dat het bezoek wel eerst moet bellen. Of er staat wanneer moeder en kind rusten.

Het is wel fijn dat er iemand is die het bezoek kan ontvangen en de beschuiten kan smeren (bijvoorbeeld de kraamverzorgende). Maar je kunt er ook voor kiezen om ongeveer anderhalve maand na de geboorte een groot kraamfeest te organiseren. Het lijkt misschien veel werk, maar zo heb je in een keer alle kraamvisite op bezoek. En een feestje is natuurlijk altijd leuk.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute