Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
06 okt
2016

In bad met Eva

Bevallen in water heeft veel voordelen. Water zorgt voor meer ontspanning en bewegingsvrijheid, waardoor de weeën beter op te vangen zijn. Je bent hierdoor meer ontspannen en maakt hierdoor meer endorfines aan. Bevallingen in bad verlopen hierdoor meestal soepeler en er is minder kans op inscheuren.

Voor je kindje is de overgang van het vruchtwater in de baarmoeder naar het warme water meer ontspannen en heeft hierdoor vaak een rustigere start. Wij merken daarom dat er steeds meer vraag is naar bevallen in bad. Eva heeft daarom drie eigen bevalbaden beschikbaar, welke je kunt huren om thuis in bad te bevallen.

Het bad kun je vanaf 37 weken bij ons afhalen, zodat je deze thuis al klaar hebt staan voor de bevalling. Het is fijn om het bad al eens op te blazen, zodat je kunt kijken of er zo genoeg ruimte om het bad beschikbaar is en of er een bed vlak naast het bad kan staan.

Voor het bad betaal je €100,- borg (deze krijg je direct terug als je het bad schoon, heel en compleet retour brengt) en €75,- voor de accessoires. Mocht je interesse hebben, bespreek dit dan met ons!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute