Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
05 okt
2016

Wie is Eva van Hoorn?

Eva van Hoorn is het centrum voor Verloskunde en Echoscopie

Eva van Hoorn staat voor samenwerken.

In ons pand aan de Maelsonstraat 9 werken we nauw samen met de klinisch verloskundigen en gynaecologen van het Westfriesgasthuis. 

Hier ervaren we de voordelen van samen zorgen voor de zwangeren. We zorgen optimaal voor de zwangeren die bij ons komen voor controle of voor echo. Door onze locatie kunnen we makkelijk en snel overleggen met elkaar en is er structureel meer overleg tussen de verloskundigen, echoscopisten en gynaecologen. Door de samenwerking willen wij de kwaliteit van onze zorg zo optimaal mogelijk aan laten sluiten bij jouw persoonlijke situatie. De echoscopisten en de gynaecologen verzorgen de echo’s binnen het centrum voor alle zwangeren in Westfriesland. Voorlichtingsavonden en diverse cursussen worden verzorgd op onze locatie. Je kunt voor alle werkdagen een afspraak maken. Afhankelijk van je medische achtergrond en het verloop van de zwangerschap wordt bepaald of je door het team verloskundigen van Eva van Hoorn of door de gynaecologen en versloskundigen van het Westfriesgasthuis begeleid wordt. De verloskundige praktijk Eva van Hoorn bestaat uit twee teams van verloskundigen: rood en blauw. Je wordt door een van beide teams begeleid tijdens jouw zwangerschap, bevalling thuis of in het ziekenhuis en tijdens het kraambed.  Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute