Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
05 okt
2016

Ontwikkeling week 4

Als het balletje met cellen een plekje heeft gevonden in de baarmoeder zal het zich opsplitsen in 2 groepen. De ene helft wordt jullie kindje en de andere helft wordt de placenta. Jullie kindje, wat nu de embryo wordt genoemd, bestaat uit drie lagen.


De lagen van de embryo beginnen zich vanaf deze week te ontwikkelen tot de verschillende lichaamsonderdelen van je baby. De binnenste laag groeit uit tot onder andere de lever en longen. De middelste laag wordt je baby’s hart, botten, spieren, nieren en geslachtsorganen. Uit de buitenste laag ontstaan je baby’s haar, huid, ogen en zenuwstelsel.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute