Direct aanmelden

Agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 
Volg ons op social media
15 jun
2016

Extra steuntje nodig?

De zwangerschap is een periode met grote veranderingen. Zwangerschap gaat gepaard met veel verschillende, soms wisselende emoties voor jou en je partner. Dit kunnen positieve en negatieve emoties zijn. Het is niet raar dat de zwangerschap door veel vrouwen niet als een roze wolk wordt ervaren.

Tenslotte maken de zwangerschapshormonen  je emotioneler, je krijgt lichamelijk ongemakken, slaapt soms minder goed en de komst van een kindje is ook spannend. Als de negatieve emoties blijven overheersen, is het belangrijk dat je ze bespreekt, bijvoorbeeld met je partner of met een van onze verloskundigen. Soms kun je behoefte hebben om hier eens met iemand anders over te praten. Het is mogelijk in onze praktijk om een afspraak te maken met vrouwencoach Jacqueline

Informatie over stress en psychische klachten tijdens de zwangerschap en erna vind je HIER.Contact

Eva van Hoorn, centrum voor verloskunde en echoscopie:

Adresgegevens:
Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn
0229-217019 (werkdagen van 08.00-16.30 uur)
info@evavanhoorn.nl (geen spoed)

Bij spoed en voor dringende vragen kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op:
Team blauw: 06-10631464
Team rood: 06-54383524

Wie zijn wij Klik hier voor parkeren en looproute